Menu

Princ iz Eleja 550x50

IMG 3532

Srijeda, 17 Maj 2017

Vlada Distrikta o stanju privrede

  • Objavljeno u Brcko

privreda-bihVlada Brčko distrikta BiH primila je k znanju Informaciju o stanju privrede na području Brčko distrikta BiH s osvrtom na efekte podsticaja koji se isplaćuju privrednim subjektima.

Više...

Mještani Koraja ovih dana angažovani na berbi jagode /V/

  • Objavljeno u BiH

koraj jagodeOko 2.000 povratnika u majevičko selo Koraj egzistenciju obezbjeđuje od poljoprivrede. Voćarstvo, koje je na ovom području najrespektabilnija hrana, posljednjih godina doživjelo je ekspanziju i danas predstavlja pozitivan primjer. Ovih dana, mještani Koraja angažovani su na berbi jagode. Kvalitetna proizvodnja i dobra otkupna cijena način su da veliki broj povratničkih porodica obezbjeđuje sredstva za život.

Više...

Nana sebi iskopala mezar i redovno ga čisti već 20 godina

tttInspirisana vjerskim predavanjem o životu i smrti koje je slušala prije dvije decenije, 83­godišnja Zeynep Kaygusuz je sebi iskopala mezar i od tada ga svake sedmice posjećuje i čisti kako bi se podsjetila na prolaznost života i važnost činjenja dobrih djela kao ostavštine na ovom svijetu.

Više...

Zadnji kviz Mirka Miočića

mirko-miocic-facebook-potjera 1Miočić, u svom zadnjem kvizu, nije pobijedio. Kao što, uostalom, neće niko od nas. Ali malo ko od nas će dobiti mitski status, kao što ga je dobio on.

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com