Menu

InfoBrcko.com - Srijeda, 12 Decembar 2018

Skupština Distrikta usvojila izmjene i dopune Zakona o porezu na nekretnine

  • Objavljeno u Brcko

nek5Brčanski Parlament današnji prijepodnevni dio rada okončao je apsolviranjem svega tri tačke dnevnog reda, sa ranije započete 37 redovne sjednice. Osim usvajanja zapisnika sa predhodnog zasjedanja, te odgovora na zastupnička pitanja usvojene su izmjene i dopune Zakona o porezu na nekretnine u Brčko Distriktu i to na prijedlog PDP-a.

 

Više...

U Brki u petak „Dan sjećanja na naše šehide"

  • Objavljeno u Brcko

ar5U Brki u petak (14.12.) obilježit će se „Dan sjećanja na naše šehide" poslije džuma-namaza učenjem Fatihe i Jasina na Šehidskom mezarju u Džematu Brka Stara kao i polaganje cvijeća na Spomeniku šehidima Brke kod zgrade Pošte.

 

Više...

Brčko i Makedonija o funkcionisanju sistema elektronske vlade...

  • Objavljeno u Brcko

2018-12-12-Saradnja Sekretarijata Vlade Makedonije i Vlade BD BiHS ciljem razmjene iskustava i dobrih praksi kada je riječ o funkcionisanju i radu sekretarijata vlada, sekretar Vlade Brčko distrikta BiH mr. Davor Šolaja boravio je u posjeti Generalnom sekretarijatu Vlade Republike Makedonije u Skopju, gdje se sastao s generalnim sekretarom Vlade Republike Makedonije dr. Dragim Raškovskim (Dragi Rashkovski).

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com