Menu

InfoBrcko.com - Subota, 08 Decembar 2018

Fudbal “Pravi” Ronaldo: Trenirao sam jer sam morao, a Cristiano to voli

  • Objavljeno u Sport

ronaldoRonaldo Luis Nazario da Lima, nekada jedan od najboljih fudbalera svijeta, u razgovoru za italijanske medije otkrio je razliku između njega i Cristiana Ronalda, koji je danas dominantan u svjetskom fudbalu. Prema riječima Brazilca, ključna razlika između njih dvojice je to što je on trenirao zato što je morao, a Portugalav to radi jer voli, prenosi Anadolu Agency (AA).

 

Više...

Završeno renoviranje Ginekologije u Brčkom

  • Objavljeno u Brcko

porodiliste-brckoPorodilište u Brčkom je već duže vrijeme u veoma lošem stanju. Od izgradnje je prošlo gotovo pet decenija, te su uslovi vremenom postali nepovoljni za osoblje i pacijente. Rekonstukcijom koja je počela početkom osmog mjeseca ove godine, može se reći da je Odjeljnje za ginekologiju i akušerstvo poprimilo novo ruho koje i zaslužuje.

 

Više...

Brčko: Magični abažur učenika Ekonomske škole

  • Objavljeno u Brcko

ab2U okviru projekta Change maker u kojem svake godine učestvuju škole iz cijele BiH, učenici drugog razreda smijer Turistički tehničar Ekonomske škole u Brčkom su sa svojim projektom „Magični abažur" ušliu top osam najboljih škola na nivou države. Projekat se već uveliko realizuje i uskoro će biti prezentovan na Trgu mladih u centru Brčkog.

 

Više...

Pljačka benzinske pumpe Karamujić kod Brčkog: Jedan pritvoren, drugi se brani sa slobode

  • Objavljeno u Brcko

be pljPostupajući po prijedlogu Tužilaštva Brčko distrikta BiH nadležni sud u Brčkom odredio je jednomjesečni pritvor prema S.T. (34) zbog sumnje da je prije nekoliko dana zajedno sa B.Č. (23) počinio razbojništvo na benzinskoj pumpi Karamujić u Vitanovićima kod Brčkog. Pritvor osumnjičenom S.T. određen je zbog opasnosti da bi mogao ponoviti krivično djelo ukoliko bi ostao na slobodi. U odnosu na drugoosumnjičenog B.Č. (23) za kojeg je ocijenilo da ne postoje posebni razlozi za određivanje pritvora, Tužilaštvo je donijelo naredbu prema kojoj će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com