Menu

InfoBrcko.com - Četvrtak, 06 Decembar 2018

Udruženja boraca Armije RBiH Brčko: Izmjeniti Odluku o usvajanju programa utroška sredstava

  • Objavljeno u Brcko

bo98Povodom objave Odluke o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava „tekući transferi pojedincima – transfer za rješavanje – statusnih pitanja boraca i članova njihovih porodica" utvrđenog Budžetom Federacije Bosne i Hercegovine za 2018. godinu, Federalnom Ministarstvu za pitanja boraca i invalida odbrambeno – oslobodilačkog rata/Federalnom ministru za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata, Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, V. broj: 1379/2018 od 23.11.2018. godine, a na osnovu koje je federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno -oslobodilačkog rata, 30.11.2018. godine objavio JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branilaca i članova njihovih porodica za 2018. godinu izražavamo ogorčenje na isti.

 

Više...

Brčko: Neprofitne i druge organizacije opravdale dobijene grantove

  • Objavljeno u Brcko

granVlada Brčko distrikta BiH odobrila je osmi dio Programa utroška sredstava s pozicije grantova neprofitnim i drugim organizacijama čiji je, kako je kazala Anica Radić-Savić šef Pododjela za podršku mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama i udruženjima građana, ukupni iznos 403.700 maraka.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com