Menu

InfoBrcko.com - Petak, 07 Decembar 2018

Stigao odgovor Iz Ambasade SAD-a o navodima da je “za zagađenje u Sarajevu kriva ćevabdžinica”

  • Objavljeno u BiH

za2121Na hitnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo o kvalitetu vazduha u Kantonu Sarajevo, član stručnog tijela za provođenja plana interventnih mjera u Kantona Sarajevo Plamenko Tais je prezentovao informaciju o kvalitetu vazduha u Kantonu Sarajevo. Tais se osvrnuo na podatke o zagađenosti vazduha Ambasade Sjedinjenih Američkih država kazavši da je "mjesto postavljanja analizatora američke ambasade veoma upitno zbog jednog značajnog izvora prašine koji se nalazi u blizini ćevabdžinice".

Više...

Titov povratak u Predsjedništvo BiH

  • Objavljeno u BiH

tito jajce slobodajugoslavijacom-635x300I tridesetosam godina nakon Titove smrti, još uvijek je teško pisati o njegovom liku i djelu. Sve ono što nisu smjeli ili nisu imali hrabrosti da pišu o njemu dok je bio živ, napisali su nakon njegove smrti.

 

Više...

Ogromne plate i za one koji negiraju BiH

  • Objavljeno u BiH

dodik covicBosanskohercegovački političari najplaćeniji su u regiji. Od Predsjedništva, preko Vijeća ministara do državnog Parlamenta, ali i oni na nižim nivoima vlasti primaju plate iz budžeta koje su između dvije i tri hiljade eura. Situaciju u kojoj neki od njih, iako veoma dobro plaćeni, negiraju državu, rade protiv njenih i Interesa građana, stručnjaci ocjenjuju licemjernom, bez političke kulture i odgovornosti.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com