Menu

InfoBrcko.com - Subota, 29 Decembar 2018

Geeta Narayan: Mladi napuštaju BiH, jer gube strpljenje

  • Objavljeno u BiH

Geeta-Narayan-2Međunarodni fond za djecu Ujedinjenih nacija (UNICEF) osnovan je 1946. godine s ciljem da se prevaziđu prepreke koje siromaštvo, nasilje, bolest i diskriminacija prouzrokuju na putu razvoja djeteta. Predstavnica UNICEF-a u Bosni i Hercegovini Geeta Narayan, između ostalog, u razgovoru za Anadolu Agency (AA) istakla je da mladi napuštaju BiH, jer gube strpljenje zbog nedostatka sluha i investiranja u njih.

 

Više...

Podstanari mu demolirali stan, šteta preko 40.000 KM! Parket izgorio, namještaj uništen…

stanodavac-hrvatska22– Pogledajte raspadnute parkete, pod je u cijelom stanu uništen, zidovi, štokovi od vrata, namještaj, sve je uništeno, ali najgori je smrad. Fotografije ne mogu dočarati užasan smrad u stanu. Mješavina pseće mokraće, prašine, znoja i truleži je užasna – pokazuje Zvonimir Čuvalo, vlasnik stana u Rudešu, dok ovih dana razgledavamo njegovih 120-ak kvadratnih metara iz kojih su dan ranije izašli podstanari poslije tri godine korištenja – piše Jutarnji.

Više...

Di Francesco: Džeko se u potpunosti oporavio od povrede

  • Objavljeno u Sport

di-francesco-dzekoEdin Džeko se u potpunosti oporavio od povrede i spreman je za utakmicu s Parmom. Međutim, odlučit ću naknadno da li će početi meč, rekao je Eusebio Di Francesco, trener fudbalera Rome, koji će sutra od 15 sati u 19. kolu italijanske Serie "A" biti gosti Parme.

 

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2018 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com