Menu

5FA038EB 1C5B 431E AA22 C59B9442FCEF

Petak, 25 Decembar 2020

SDP Brčko: Iskrene čestitke povodom Božića

  • Objavljeno u Brcko

 

Organizacija SDP BiH Brčko distrikt BiH svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti u našem gradu i domovini, upućuje iskrene čestitke povodom nastupajućeg Božića sa željom da u ova izazovna vremena radost Božića donese osjećaj sreće, utjehe, zadovoljstva i unutrašnjeg mira, te da praznike provedu u lijepom raspoloženju i radost podjele sa svojim najbližim, rodbinom i komšijama.

Ova zemlja je nagrađena srećom života u različitosti. Poštivanjem i čuvanjem te različitosti gradimo put za bolju budućnost, za pokoljenja koja dolaze poslije nas. Nadamo se da će Božić svima biti poticaj da se posvetimo promovisanju onih vrijednosti koje će oplemeniti naš život i koje će sve nas usmjeriti na put mira, dostojanstva i solidarnosti.

Više...

Telegram saučešća gradonačelnika Kadrića i predsjednika Skupštine Milića povodom smrti profesora Miličevića

  • Objavljeno u Brcko

 

Svi koji su poznavali Mitra Miličevića penzionisanog profesora matematike, potresla je vijest o iznenadnoj smrti ovog dugogodišnjeg i uglednog prosvjetnog radnika koji je cijeli radni
vijek proveo odgajajući i vaspitavajući brojne generacije srednjoškolaca u Brčkom.
Profesor Miličević je iz rodnih Srnica krenuo stazama nauke i vinuo se u red uspješnih , vrijednih i pravičnih profesora matematike, koga će pamtiti generacije učenika brčanske Gimnazije odakle je prije sedam godina otišao u zasluženu penziju.
Kao asistenta na predmetu Matematika, pamtiće ga i studenti ovdašnjeg Ekonomskog fakulteta.
Njegovom smrću naš grad je ostao bez vrijednog i poštovanog sugrađanina, a porodica bez oca, djeda, svekra.
U ime Vlade i Skupštine Brčko distrikta BiH primite izraze našeg iskrenog saučešća.

 

Predsjednik Skupštine,                           Gradonačelnik,
Mr sc. Siniša Milić                                    Esed Kadrić

Više...
Priključi se za RSS feed

Copyright (c) 2006-2020 portal InfoBrcko.com Sva prava zadržana. Sadržaji objavljeni na portalu InfoBrcko.com se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora i linka na orginalni tekst. info@infobrcko.com